Medlemsmøte

9. november kl. 19.00 – Medlemsmøte

Dagens tema: Norske husdyr raser – Visste du at vi har mange rødlistede husdyr i Norge? Hva skal vi med disse husdyrrasene, og hvorfor bevarer vi dem? – Foredrag ved Jonas Løvaas Gjerstad

Dagens rase: New Hampshire

Østlandsutstillingen - AVLYST

Vi gledet oss til å arrangere Østlandsutstillinga 2022, men smitte hos villfugler har satt stopper for dette. Mattilsynet har innført "Portforbud-forskriften" som forbyr oss å ha utstilling. Denne forskriften er sterkt inngripende i vårt miljø og påvirker oss som avler rasefjærfe for å bevare de gamle kulturrasene våre. Det har hittill ikke vært påvist smitte av Newcastlesyke eller Fugleinfluensa hos oss som driver med rasefjærfe. På Østlandet er det påvist Nerwcastlesyke hos villfugler. I Rogaland er det påvist både Newcastlesyke og Fugleinfluensa i kommersielle besetninger og i villfaunaen. Vi ønsker å samarbeide godt med Mattilsynet, så hold deg oppdatert på Mattilsynets sider. 

Les mer om disse Newcastlesyke og Fugleinfluensa her.

Se mer info her: Østlandsutstillinga

 

 • BLI MEDLEM

  Bli medlem av Norsk Rasefjærfeforbund og Vestfold Hobbyfjærfeklubb.

  Les mer om hva du får som medlem og hvilke aktiviteter du kan bli med på!

 • AKTIVITETER I KLUBBEN

  Les her om de siste aktivitetene i Vestfold Hobbyfjærfeklubb. Kanskje du får lyst til å bli med på neste arrangement i programmet vårt?

 • PROGRAM 2022

  Her finner du oversikt over aktivitetene for året. Medlemsmøter, utstillinger og oppdretterbesøk.
  Vi håper vi sees!

 • OPPDRETTERELISTE

  Oppdretterlisten for 2022.

  Her finner du noen av klubbens oppdrettere, hvilke arter, raser og fargevarianter de har av rasefjærfe.

 • UTSTILLING

  ØSTLANDSUTSTILLINGA

  Her kan du lese mer om utstillingene våre!

 • INFO-MATERIELL

  Markedsfør klubben din!

  Vi har infofoldere som vi deler ut på medlemsmøter, utstillinger og stands. Ønsker du å ha noen til når du selger rugeegg eller dyr, gi oss beskjed og de kan hentes på medlemsmøtet!

 • FÔRBESTILLING

  Klubben selger fôr med rabatt til egne medlemmer. Vi tilbyr flere ulike fôrmerker og til ulike faser av livet. Se her for fôr til kyllinger, høns og andre fjærfe, samt snacks.

 • VELFERD

  Det er mye man skal sette seg inn i som ny fjærfeeier, her er none gode råd fra medlemmene våre for god fjærfe velferd.

 • VISSTE DU DETTE?

  Det er mange gode tips på nettet med praktiske videoer for bygging av hønsehus og mye mer. Her er noen både fra Skandinavia og USA.

SLIK FINNER DU FRAM TIL OSS!

Ta E18 til Tønsberg, følg Semslinna (Fv. 300) til rundkjøringa ved Jarlsberg travbane, ta av mot Stokke/Melsomvik/Vear (Fv. 303). Da passerer du Meny på venstre side, så de gule stallene ved travbanen, straks disse er passert går veien straks inn til venstre, midt på området finner dere den gamle dommerbua, en liten gul bygning.
 
Til Hobbydyrdagene er arrangementet rundt Dommerbua. 

GRASROTANDELEN

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL!

 
Vestfold Hobbyfjærfeklubb engasjerer fjærfeinteresserte i alle aldre. Vi har medlemmer fra 10 til 90 år, som alle finner glede i høns og andre fjærfe i hagen!
 
Det er mye livskvalitet i å kunne få dyrke interessene sine!
 
Vi samles for felles glede til møter med kurs og foredrag, marknadsdager på Jarslsberg, utstillinger, turer og mer. Støtt oss så vi kan fortsette med dette!
 
Husk at det er ikke alle som interesserer seg for fotball, noen har også en pasjon for høns og andre fjærfe!