Vestfold Hobbyfjærfeklubb

Vestfold Hobbyfjærfeklubb 40 år 1979–2019

Vestfold Hobbyfjærfeklubb ble stiftet 1979, og het den gang Vestfold fjærfeklubb. Klubben er eldste lokalklubb i Norsk Rasefjærfeforbund. Fortsatt i dag er to av medlemmene som var med på å stifteklubben aktive, Rolf R. Hansen og Arne Skatvedt. Klubben har i alle disse årene vært aktive i lokalmiljøet og nasjonalt. Vestfold Hobbyfjærfeklubb har som fokus å formidle rasefjærfe og godt fjærfehold. Derfor har fjærfeutstillinger og oppdrett alltid vært aktiviteter vi har hatt som temaer på medlemsmøtene, og vi har flere ganger arrangert både landsutstillinger og lokalutstillinger.

2019 er et jubielumsår som markeres med Landsutstillingen i Messehall B i Tønsberg 16.–17. november. Denne helgen inviteres rasefjærfe fra hele landet til en vennskaplig konkurranase for å finne fram til Best In Show, og for å kåre de beste oppdretterne i landet!

Medlemmene av klubben er like mangfoldige som hobbyen vår, det er alt fra aktive rasefjærfeoppdrettere og utstillere til de som har noen høns i hagen for hyggens skyld. Vi tar i mot alle fjærfeinteresserte, og inkluderer dere i vårt miljø. For å være medlem av Vestfold Hobbyfjærfeklubb må du betale medlemsskapet ditt til Norsk Rasefjærfeforbund (følg linken for mer informasjon), så skriver du på giroen/betalingsfeltet at du vil være medlem av Vestfold Hobbyfjærfeklubb ved innmelding. Vestfold-klubben favner om hele fylket + deler av Telemark og Buskerud som for tiden ikke har noen aktiv klubb. Dersom du bor andre steder i landet er du likevel velkommen i klubben!

Medlemsmøtene arrangeres månedlig utenom juli. Du finner oss i den gamle dommerbua blant stallene ved siden av Jarlsberg travbane. Om du kommer fra E18 eller fra Tønsberg tar du av fra Semslinna i rundkjøringen ved Jarlsberg travbane, i retning mot Stokke/Melsomvik. Ta så første avkjøring til venstre etter du har passert Meny-butikken på venstre side.

Dersom du bare er nysgjerrig og ønsker å bli bedre kjent med oss er du velkommen på medlemsmøter selv om du ikke er medlem ennå!

Nyeste kommentarer

24.11 | 01:42

Nice condition but very different from our North American (APA) type.

...
24.11 | 01:39

High tail set but gorgeous cockerel. Large fowl, I presume. Were there any dark Jaers at the show as well?

...
24.11 | 01:36

Nice hen. Large fowl?

...
24.11 | 01:33

Nice hen!

...