Vestfold Hobbyfjærfeklubb

Vestfold Hobbyfjærfeklubb ble stiftet 1979, og het den gang Vestfold fjærfeklubb. Klubben er eldste lokalklubb i Norsk Rasefjærfeforbund. Fortsatt i dag er to av medlemmene som var med på å stifteklubben aktive, Rolf R. Hansen og Arne Skatvedt. Klubben har i alle disse årene vært aktive i lokalmiljøet og nasjonalt. Vestfold Hobbyfjærfeklubb har som fokus å formidle rasefjærfe og godt fjærfehold. Derfor har fjærfeutstillinger og oppdrett alltid vært aktiviteter vi har hatt som temaer på medlemsmøtene, og vi har flere ganger arrangert både landsutstillinger og lokalutstillinger.

Igjen i jubileumsåret 2014 arrangerer vi landsutstillingen for rasefjærfe i Tønsberg i November. Dette ser vi fram til!

Medlemmene av klubben er like mangfoldige som hobbien vår, det er alt fra aktive rasefjærfeoppdrettere og utstillere til de som har noen høsn i hagen for hyggens skyld. Vi tar i mot alle fjærfeinteresserte, og inkluderer dere i vårt miljø. For å være medlem av Vestfold Hobbyfjærfeklubb må du betale medlemsskapet ditt til Norsk Rasefjærfeforbund (følg linken for mer informasjon), så skriver du på giroen/betalingsfeltet at du vil være medlem av Vestfold Hobbyfjærfeklubb ved innmelding. Vestfold-klubben favner om hele fylket + deler av Telemark og Buskerud som for tiden ikke har noen aktiv klubb. dersom du bor andre steder i landet er du likevel velkommen i klubben!

Medlemsmøtene arrangeres månedlig utenom juli. Du finner oss ved dem gamle dommerbua blant stallene ved siden av Jarlsberg travbane. Om du kommer fra E18 eller fra Tønsberg tar du av fra Semslinna i rundkjøringen ved Jarlsberg travbane, i retning mot Stokke/Melsomvik. Ta så første avkjøring til venstre etter du har passert Meny-butikken på venstre side.

Dersom du bare er nysgjerrig og ønsker å bli bedre kjent med oss er du velkommen på medlemsmøter selv om du ikke er medlem ennå!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Arild Stordal | Svar 18.11.2016 09.40

Vi ønsker å ta med barnebarn på fjærfeutstillingen på Jarlsberg. Hvor på Jarlsberg??

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.07 | 11:32

Planlegges det nybegynnerkurs I nær fremtid?

...
19.07 | 10:27

Aud hansen,er på jakt etter brun italienere verpeklare

...
01.07 | 07:39

Hei,
Jeg ønsker flere høner i flokken jeg allerede har.
Ønsker Plymouth Rock kyllinger, kun hunkjønn.
Gjerne nyklekket, eller opp til 2 mnd gamle

...
05.06 | 20:34

Ønsker å kjøpe kyllinger. Alt av interesse. Helst daggammle. Bor på Nøtterøy. Tlf 99594347. Sverre M Eriksen

...
Du liker denne siden