Vestfold Hobbyfjærfeklubb

Vestfold Hobbyfjærfeklubb ble stiftet 1979, og het den gang Vestfold fjærfeklubb. Klubben er eldste lokalklubb i Norsk Rasefjærfeforbund. Fortsatt i dag er to av medlemmene som var med på å stifteklubben aktive, Rolf R. Hansen og Arne Skatvedt. Klubben har i alle disse årene vært aktive i lokalmiljøet og nasjonalt. Vestfold Hobbyfjærfeklubb har som fokus å formidle rasefjærfe og godt fjærfehold. Derfor har fjærfeutstillinger og oppdrett alltid vært aktiviteter vi har hatt som temaer på medlemsmøtene, og vi har flere ganger arrangert både landsutstillinger og lokalutstillinger.

Igjen i jubileumsåret 2014 arrangerer vi landsutstillingen for rasefjærfe i Tønsberg i November. Dette ser vi fram til!

Medlemmene av klubben er like mangfoldige som hobbien vår, det er alt fra aktive rasefjærfeoppdrettere og utstillere til de som har noen høsn i hagen for hyggens skyld. Vi tar i mot alle fjærfeinteresserte, og inkluderer dere i vårt miljø. For å være medlem av Vestfold Hobbyfjærfeklubb må du betale medlemsskapet ditt til Norsk Rasefjærfeforbund (følg linken for mer informasjon), så skriver du på giroen/betalingsfeltet at du vil være medlem av Vestfold Hobbyfjærfeklubb ved innmelding. Vestfold-klubben favner om hele fylket + deler av Telemark og Buskerud som for tiden ikke har noen aktiv klubb. dersom du bor andre steder i landet er du likevel velkommen i klubben!

Medlemsmøtene arrangeres månedlig utenom juli. Du finner oss ved dem gamle dommerbua blant stallene ved siden av Jarlsberg travbane. Om du kommer fra E18 eller fra Tønsberg tar du av fra Semslinna i rundkjøringen ved Jarlsberg travbane, i retning mot Stokke/Melsomvik. Ta så første avkjøring til venstre etter du har passert Meny-butikken på venstre side.

Dersom du bare er nysgjerrig og ønsker å bli bedre kjent med oss er du velkommen på medlemsmøter selv om du ikke er medlem ennå!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Arild Stordal | Svar 18.11.2016 09.40

Vi ønsker å ta med barnebarn på fjærfeutstillingen på Jarlsberg. Hvor på Jarlsberg??

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.02 | 20:21

Hei, ønsker å kjøpe jærhøns. Noen som har?

...
07.01 | 17:17

Etter mye spam i gjesteboken har vi valgt å slette gjesteboken vår. Spamming vil føre til at vi også vil gjøre endringer her! Hilsen Styret

...
25.08 | 09:19

Hei! Mine to haner og åtte høner ble tatt av rev. Jeg har tre små kyllinger igjen og er ute etter en voksen høne til de små? Mitt tlf nummer 97167649. Andebu

...
24.08 | 17:14

Noen som har silkehøns til salgs i Buskerud, Vestfold (bor i Drammen).
Mob: 951 36 379

...
Du liker denne siden